Over cynthia de neijs

U


Hallo allemaal! 

Ik ben Cynthia, 23 jaartjes oud en woon samen met mijn vriend in hartje Amersfoort. 

14 Februari 2016 (een mooier valentijns cadeau kan ik me niet bedenken) hebben wij onze trots Belu(Beeloe) opgehaald, die na een lange reis uit Roemenië aankwam in Utrecht. In Roemenië zat Belu met zijn moeder en 2 broertjes voor een tijd bij een opvang, en de laatste week voor de lange reis in een kennel. 

Wij hebben Belu geadopteerd omdat wij graag een hondje wilde helpen, en ik ook opslag verliefd was toen ik hem voorbij zag komen op marktplaats, en dan ook alles in gang gezet dit voor elkaar te krijgen.. En tadaa! Daar was hij dan! 

Belu is een heerlijk energieke pup van momenteel 5 maandjes oud.
Wij zijn bezig met een socialisatie training, zodat ik kan wennen aan mensen en andere honden, waar hij soms wat moeite mee had. Grommen, blaffen en vervolgens schuilen achter mij of mijn vriend. Maar dit is in 2 weken tijd al een stuk vooruit gegaan. Belu heeft ook enorm moeten wennen aan een compleet nieuwe wereld.  we zoeken de drukte dan ook expres op. Bijvoorbeeld door naar de markt of stad te gaan. Ook het park, hei of bos word regelmatig bezocht. 

Belu! We houden van je, bij ons ben je veilig en zullen je tegen alles beschermen!

Krabbels aan cynthia de neijs


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

cynthia de neijs heeft 52 ontvangen.

Berichten en online status
cynthia de neijs was voor het laatst online 8 jaar, 1 maanden, 3 weken, 2 dagen, 4 uur, 48 minuten, 12 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^